Menu

Valmentajat ja huoltajat


Huoltajat / joukkueenjohtajat
Huoltajakortin omaava henkilö toimii joukkueenjohtajan tavoin ja kisajärjestäjä voi olla häneen yhteydessä seuraa koskevissa asioissa. Huoltajakortteja annetaan seuroille ilman veloitusta urheilijamäärän mukaan seuraavasti:

Urheilijoita Kortteja Käsiohjelmia
1-10 1 kpl Käsiohjelmat veloituksetta
yli 10 2 kpl Käsiohjelmat veloituksetta
Huoltajien / joukkueenjohtajien akkreditointi on päättynyt. Huoltaja/joukkueenjohtaja materiaali on noudettavissa kisatoimistosta torstaista 30.7. klo 9:00 alkaen.

Henkilökohtaiset valmentajat
Mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti seura tai urheilija voi lunastaa kilpailuihin valmentajakortteja enintään saman määrän kuin seuralla on kilpailuihin ilmoitettuja urheilijoita. Valmentajakortin hinta on sama kuin urheilijan ilmoittautumismaksu eli 15€. Valmentajakortti oikeuttaa liikkumaan valmentajille osoitetuilla alueilla sekä katsomopaikoilla. Lajikohtaiset katsomopaikat on varattu urheilijoiden henkilökohtaisille valmentajille ja ne tulee vapauttaa lajin päätyttyä. Muilta osin valmentajakortti oikeuttaa D-katsomoihin.

Henkilökohtaisten valmentajien akkreditointi on päättyt. Valmentajakortit on noudettavissa kisatoimistosta torstaista 30.7. klo 9:00 alkaen.

SUL valmentajayhdistyksen jäsenet
Kisajärjestäjä tarjoaa SUL valmentajayhdistyksen jäsenille lippupaketin B-katsomoon hintaan 53,50€ (hinta sisältää Lippupalvelun toimitusmaksun). Lippupaketti ostetaan lippupalvelun kautta. Lippupalvelun alennuskoodin saat SUL valmentajayhdistyksen kautta.

Kalevan kisojen lippupaketit