Allergiatunnustuotteet

Ruoka-aineallergiat huomioivat tuotteemme tuovat ikimuistoisen makuhetken suurenkin väen juhlaan. Voit huoletta tarjota kaikille vieraillesi puhtaita, maukkaita lihaherkkujamme – leikkeleitä, nakkeja ja makkaroita – sillä tuotteet sopivat lähes jokaiselle allergioista tai ruoka-ainerajoituksista riippumatta.

Lisäaineettomat lihaherkut

Tuotteidemme puhtaus syntyy aidosta, herkullisesta lihan mausta – olemme karsineet pois turhat lisäaineet. Laadukkaista raaka-aineista puhtain prosessein valmistetut lisäaineettomat lihatuotteet tarjoavat sinulle suussa sulavan makuhetken ja antavat energiaa päivän jokaiseen hetkeen, arkeen ja juhlaan.

Nitriitittömät nakit ja muut makoisat

Kun lapsille valmistetaan nauravat nakit tai makoisat makkararuoat nitriitittömistä Vatajan tuotteista, ei tarvitse huolehtia nitriitin suositellun päiväannoksen ylittymisestä. Turhien lisäaineiden välttäminen kannattaa myös aikuisena. Puhdas ruoka on turvallista ja keskeinen osa omaa hyvinvointia.

 

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen, puhdas ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa puhtain prosessein valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Myös uusimmat uutuutemme, kuten Pulled pork ja Pulled turkey täydentävät kattausta. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png Talvi on Vatajassa valmistautumista pääsiäiseen ja kesään: sesongin koittaessa rosvolammaspaistien ja grilliribsien on oltava ruokapöydissä arvonsa mukaisia. Tulevia uutuustuotteita onkin testailtu ja maisteltu pitkin syksyä ja alkutalvea - hyvää kannattaa odottaa!

Itse nautin talvella erityisesti takkamakkarasta saunan päälle ja keväällä nuotiomakkarasta retkeillessä. Pääsiäispöydän kunniapaikan valtaa tietenkin lammas.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Maalaistuote Vatajan myyntitiimi vahvistuu

Vataja

11. syyskuuta 2015

Maalaistuote Vatajan uudeksi myyntipäälliköksi on nimetty Jarmo Vihtonen, 52. Vihtosella on mittava 26 vuoden kokemus alalta, hä…

Kesäkeittiö matkasi Ouluun

Vataja

10. syyskuuta 2015

SuomiPopin kesäkisan voittona arvottu Muurikka kesäkeittiö matkasi Ouluun onnellisen voittajan huomaan. Kiitämme kaikkia arvonta…

30-vuotispäiviä juhlitaan työn merkeissä

Vataja

01. syyskuuta 2015

Maalaistuote Vataja täytti komeat 30 vuotta 29.8.2015.