Menu

Kalevan kisojen lippukauppa käy kuumana


KilpailuidenjohtajaTorstaina kävelykisoilla alkavien Porin Kalevan kisojen lipunmyynti etenee väkevästi. Porin stadionilla kilpaillaan perjantaista sunnuntaihin ja pääkatsomo alkaa olla jo täysi.

- Yleisötavoite on 20 000 katsojaa. Tähän mennessä yli 10 000 lippua on jo vaihtanut omistajaa. Pääkatsomo alkaa olla jo täynnä, sanoo kilpailun johtaja Manne Wilman.

Willmanin mukaan kaikki kolme kisapäivää ovat myyneet tasaisen hyvin.- Odotin, että sunnuntai vetäisi parhaiten, mutta lippuja on mennyt tasaiseen tahtiin kaikille kolmelle päivällä. Torstain kävelykilpailuihin ei lippuja myydä, Willman sanoo.

Perjantain tähtiä ovat pika-aiturit Nooralotta Nezirin johdolla. Lauantain kärkinimiä ovat kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä, keihäänheittäjä Sanni Utriainen ja miespituushyppääjät sekä mies- ja naispikajuoksijat jalkavaivoista tervehtyneen Hanna-Maari Latvalan johdolla.

Sunnuntaina ratkeaa, kuka on miesten keihäänheiton Suomen mestari ja onko MM-joukkueen kolmas kisoihin lähtevä heittäjä Ari Mannio vai Teemu Wirkkala. Kovia tuloksia jahtaavat myös estejuoksija Sandra Eriksson ja seiväshypyn SE-nainen Minna Nikkanen.