Menu

Kalevan kisoissa käytetään uutta videotaulutekniikkaa

Kisojen ajaksi Porin stadionille pystytetään ennätysiso videotaulu. Leveyttä taululla on huikeat 14,5 metriä ja taulun kuvapintala on yli 70m2. Taulu tulee olemaan suurin Kalevan kisoissa käytetyistä.

- Ajatus entistä suuremmasta ja monipuolisemmasta videotaulusta sai alkunsa jo viime vuoden Kalevan kisoissa, missä keskustelimme laitetoimittaja ChyronHegon sekä tapahtumatuottaja Grassmark Oy:n kanssa uudenlaisesta konseptista, kertoo kilpailunjohtaja Manne Willman.

Grassmark Oy:n tapahtumaohjaaja Joona Haarala on innoissaan uuden tekniikan tuomista mahdollisuuksista. - Aikaisempaa leveämpi kuvapinta mahdollistaa yleisön monipuolisen palvelemisen tapahtuman aikana. Nyt voimme tuoda Suomalaisiin urheilutapahtumiin sisältöä, joita on totuttu näkemään vain NFL:ssä tai muissa ammattilaissarjoissa, Haarala kertoo.

Yleisurheilun Kalevan kisoihin 30 päivää

stadionSuomen suurimpiin urheilutapahtumiin lukeutuva yleisurheilun Kalevan kisat lähestyy. Kisojen ensimmäiseen lajiin miesten ja naisten kilpakävelyyn on aikaa kuukausi.
-On etuoikeus olla rakentamassa yhtä Suomen upeimmista ja seuratuimmista tapahtumista, toteaa kilpailujen johtoryhmän puheenjohtaja Harri Aalto.
Lue lisää...

Vapautuneita hotellihuoneita saatavilla

Kalevan kisat lähestyvät. Porin keskustasta majoituspaikan löytäminen on vaikeaa, koska Kalevan kisojen lisäksi Porissa järjestetään upea musiikkitapahtuma Porispere. Vapautuneita hotellihuoneita kannattaa välittömästi kysellä suoraan Sokos Hotelli Vaakunasta p. 02 9004 2001 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai Scandic Porista p. 02 624900  www.scandichotels.fi.

Muut majoitustiedustelut majoituksesta vastaavalta Porin Seudun Matkailu Maisa Oy:ltä. Yhteystiedot Tiina Kudjoi p. 044 701 7913 tai sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Majoituspaikkoja sesonkihostelleissa

Maisa logoHostel Tori ja Hostel Itäpuisto ovat varattavissa ja maksettavissa vain Porin Seudun Matkailu Oy MAISAn verkkokaupan kautta osoitteessa www.maisa.fi. Verkkosivuilta löydät kaikki tarvittavat lisätiedot, kuvat ja yhteystiedot.

Sesonkihostellien esite ja hinnat

Kalevan kisoihin 60 päivää

KK PuuvillaKauppakeskus Puuvillaan kokoontui satakuntalaisyleisurheilijoiden ykköskaarti Nooralotta Nezirin johdolla. Tapahtumassa Radio Porin Julle Kallio musisoi ja kyseli urheilijoiden kuulumisia sekä järjesti heille leikkimielisen tietokilpailun. Yleisurheilijoista lavalla nähtiin pika-aituri Nooralotta Neziri, pikajuoksija Jenni Jokinen, kuulantyöntäjä Katariina Valla, ottelija Jonna Kangasniemi, juoksija Matti Välimäki sekä moukarinheittäjät Tuomas Seppänen, Ilmari Lahtinen ja Waltteri Lahtinen. Tapahtuman tarkoituksena oli ennen kaikkea muistuttaa Kalevan kisojen lähestymisestä.
Lue lisää...