Menu

Milja Kuikka Kalevan kisojen pääsihteeriksi

Milja KuikkaEntinen maajoukkuejuoksija Milja Kuikka (30) on valittu Kalevan kisojen pääsihteeriksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään helmikuun alussa. Milja on muun muassa noussut Kalevan kisojen palkintokorokkeelle 400 metrin aidoissa vuonna 2009, joten tuleva työympäristö on hänelle enemmän kuin tuttu. Hän on koulutukseltaan restonomi matkailun koulutusohjelmasta ja valmistuu filosofian maisteriksi Turun yliopiston Porin yksikön kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen yksiköstä. Hän on myös toiminut vapaaehtoistoimijana monissa eri tapahtumissa kuten yleisurheilun EM-kilpailuissa 2012 ja useiden vuosien ajan Porin Jazzeilla.

Lue lisää...

Varaa majoituksesi ajoissa

Maisa-pallotonKalevan Kisojen majoitukset varattavissa Porin Seudun Matkailu Oy MAISAn kautta. Kalevan Kisat kokoaa suuren määrän ihmisiä Poriin ja majoitustilaa on rajoitetusti. Toimi siis nopeasti ja varaa majoituksesi heti! Lisätietoa majoitusmahdollisuuksista Porin seudulla.

140-vuotias Kaleva jatkaa SUL:n tukijana

Kalevan Malja.jpgKeskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva jatkaa Suomen Urheiluliiton (SUL) yhteistyökumppanina seuraavat kolme vuotta 1.1.2015 alkaen. Kalevan toimitusjohtaja Paula Salonen ja SUL:n puheenjohtaja Vesa Harmaakorpi allekirjoittivat uuden Kalevan Kisoja koskevan markkinointiyhteistyösopimuksen 22.11.2014 pidetyssä Yleisurheilugaalassa.

Kaleva on SUL:n ja yleisurheilijoiden pitkäaikaisin tukija ja yhteistyökumppani. Konkreettisesti yhteistyö on näkynyt jokakesäisessä yleisurheilun kotimaisessa päätapahtumassa, Kalevan Kisoissa. Kalevan myyntimiehet lahjoittivat hopeisen Kalevan Maljan urheiluseurojen kilvoiteltavaksi vuonna 1909 eli 105 vuotta sitten.

- Kaleva on näkyvästi mukana Kalevan Kisoissa ja kannustaa yleisurheiluseuroja tavoittelemaan Kalevan Malja -pisteitä, toimitusjohtaja Paula Salonen lupaa.
Lue lisää...

Kalevan kisoille 2015 graafinen ilme

kalevan logoKalevan kisojen 2015 graafinen ilme tulee näkymään kaikessa kisoihin liittyvässä viestinnässä. Logo on yksinkertainen ja sisältää kuitenkin kaikki keskeiset tiedot tapahtumasta. Logon kuva ja värimaailma pohjautuu Satakunnan maakunnan tunnuksiin. Kalevan kisat järjestetään Porissa mutta sen vaikutukset ulottuvat laajalle Satakuntaan. Graafisella ilmeellä Kalevan kisojen johtoryhmä on halunnut korostaa Kalevan kisojen voimakasta alueellista merkitystä Satakunnan yleisurheilulle ja yritysmaailmalle.

Kalevan kisojen 2015 ilmeen on suunnitellut Mainostoimisto Satu Kukka.